back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καστρίτης: “Ο Ολυμπιακός ίσως η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά θα παλέψουμε”

Διαβάστε επίσης

Το εμπόδιο του Ολυμπιακού θα κληθεί να ξεπεράσει ο Άρης προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Γιάννη Καστρίτη να μιλάει για επίγνωση της δύσκολης κατάστασης που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του.

Έχοντας επίγνωση της δυσκολίας της αποστολής εμφανίστηκε ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, στη συνέντευξη Τύπου για το Final 8.

Οι δηλώσεις του Καστρίτη:

“Όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζουμε πολύ πιθανόν την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για την προσπάθειά μας που μας οδήγησε στο Final 8. Δεν θα κάνουμε κάτι διαφορετικό, θα προετοιμαστούμε όπως πάντα και επιθυμούμε να παίξουμε στο δικό μας επίπεδο. Να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και να εκπροσωπήσουμε όσο καλύτερα γίνεται τον Άρη και τον κόσμο του. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους, να το απολαύσει ο κόσμος, να γίνει ο καλύτερος νικητής και να συνεχίζουμε όλοι την προσπάθειά μας με υγεία”

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα