back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Περιοδεύει στη Δυτική Μακεδονία ο Μητσοτάκης – Τα σενάρια για εκλογές στις 9 Απριλίου

Διαβάστε επίσης

Σε ρυθμούς προεκλογικής δραστηριότητας επανέρχεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποιεί από σήμερα διήμερη περιοδεία στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εν μέσω εντεινόμενης φημολογίας περί  διενέργειας εκλογών στις 9 Απριλίου και ενώ αναμένεται η λήψη νέων μέτρων στήριξης της κοινωνίας εντός της επόμενων εβδομάδων.

Ήδη απο χθες ο κ. Μητσοτάκης έχει προαναγγείλει θετικές εξελίξεις για τους συνταξιούχους που δεν έχουν δει αυξήσεις λόγω προσωπικής διαφοράς, ενώ την αίσθηση περί εξεύρεσης δημοσιονομικού χώρου για την λήψη νέων επιπλέον μέτρων στήριξης των νοικοκυριών ενισχύουν και οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, την ώρα που αναμένεται επίσης η έναρξη εφαρμογής του market pass, οι ανακοινώσεις, ως τις 10 Μαρτίου, σχετικά με την νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, αλλά και οι αποφάσεις για ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο.
Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί διαδοχικά την Καστοριά, την Πτολεμαίδα, την Κοζάνη και την Φλώρινα, ενώ σήμερα το μεσημέρι θα λάβει μέρος στην Κοζάνη στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Δυτική Μακεδονία, η οποία θα γίνει η πέμπτη  περιοχή όπου ανακοινώνεται, παρουσία του κ. Μητσοτάκη, ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο. Έχουν προηγηθεί η Κρήτη, Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη, η Πελοπόννησος και η Αχαία, ενώ η επόμενη περιοδεία του κ. Μητσοτάκη προγραμματίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Λάρισα όπου αναμένεται να παρουσιαστεί και το αναπτυξιακό σχέδιο για την Θεσσαλία.
Απόστολος Χονδρόπουλος
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα