back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φρένο στην ασυδοσία της στάθμευσης των τουριστικών πούλμαν βάζει ο δήμος Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Τάξη στο θέμα του παρκαρίσματος των τουριστικών λεωφορείων τα οποία σήμερα προκαλούν κυκλοφοριακό έμφραγμα στην πρωτεύουσα βάζει ο δήμος Αθηναίων.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που εισηγήθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Κορομάντζος πλέον τα τουριστικά δεν μπορούν να παρκάρουν στην ουσία όπου τα βολεύει περιμένοντας τους τουρίστες να κάνουν την περιήγηση τους στην Αθήνα. Πλέον, αφού θα αφήνουν τους τουρίστες θα παρκάρουν στην οδό Υμηττού, πίσω από το Α’ Κοιμητήριο, στην λεωφ. Αθηνών, στον χώρο του θεάτρου “Δόρα Στράτου” και σε νέο χώρο στο πάρκινγκ του εστιατορίου “Διόνυσος” έξω από την Ακρόπολη.

Όπως είπε ο κ. Κορομάντζος γνωρίζει ότι στην παρούσα φάση δεν είναι η λύση που λύνει το πρόβλημα αλλά και ότι ο δήμος αναζητά έκταση που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων, λέγοντας για παράδειγμα ότι υπήρχε μια σκέψη για μια έκταση στον χώρο του ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”. Ωστόσο όπως τόνισε αυτή η κατάσταση με το αυθαίρετο παρκάρισμα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα