back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Ελον Μασκ σκέφτεται την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Διαβάστε επίσης

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος Τζιμ Ράτκλιφ, ανακοίνωσε ότι είναι επίσημα υποψήφιος για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις επόμενες ώρες αναμένεται να κατατεθούν κι άλλες προτάσεις από Κατάρ, Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ αλλά και από τον Έλον Μασκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσημα προς πώληση από τον περασμένο Νοέμβριο. Η επιχειρηματική οικογένεια Γκλέιζερ από τις ΗΠΑ, ιδιοκτήτρια του συλλόγου των «κόκκινων διαβόλων», έχει αποφασίσει να παραχωρήσει τις μετοχές της και σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» ο Ελον Μασκ, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση 4.7 δισ. δολαρίων για την εξαγορά των μετοχών της!

Ο Αμερικανός μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Tesla και δεύτερος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με εκτιμώμενη περιουσία περίπου στα 190 δισ. δολάρια, σκέφτεται να καταθέσει πρόταση, πριν από την ημερομηνία λήξης προσφορών, που έχει οριστεί για την Παρασκευή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποτίμηση 3,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, όπου είναι εισηγμένος ο σύλλογος.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα