back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σκληρή στάση Αυγενάκη προς τις ομάδες της Super League 2

Διαβάστε επίσης

«Εκβιαστική αλλά ατελέσφορη»,χαρακτήρισε την απόφαση των ομάδων της Super League 2 να απέχουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης,ο οποίος μιλώντας στη Βουλή,διεμήνυσε ότι μόνον εφόσον επιστρέψουν στα γήπεδα, θα ξεκινήσει ο διάλογος για την κατανομή των πόρων που διατίθενται από την Πολιτεία.

« Τα χρήματα περιμένουν στο ταμείο,αλλά αν οι ομάδες δεν επιστρέψουν στα γήπεδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των εργαζομένων», ανέφερε ο κ.Αυγενάκης, λέγοντας ότι είναι ώρα να πρυτανεύσει η λογική και όχι οι τακτικισμοί.

Απαντώντας σε σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις της Ευαγγελίας Λιακούλη από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και του Δημήτρη Μάρκου από τον ΣΥΡΙΖΑ,ο υφυπουργός συνέδεσε το θέμα της κατανομής των πόρων, με τη διερεύνηση καταγγελιών για συμμετοχή ομάδων της Super League 2 σε χειραφετημένους αγώνες,λέγοντας ότι από τις 13 αναφορές που υπάρχουν για στημένους αγώνες, ήδη αξιολογούνται οι 11 και οι υπόλοιπες δύο, κρίθηκαν ότι χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης, με μία να αφορά αγώνα μπάσκετ.

Από την πλευρά της η κ.Λιακούλη μίλησε για εμπαιγμό ιστορικών ομάδων, όπως η ΑΕΛ, εγκαλώντας την κυβέρνηση για την άρνησή της να καταβάλει θεσμοθετημένους και υπεσχημένους πόρους.

Για πολιτικό, ηθικό και ενδεχομένως κοινωνικό πρόβλημα, έκανε λόγο ο Δημήτρης Μάρκου,λέγοντας ότι οι ομάδες της Super League 2 «στραγγαλίζονται οικονομικά από την κυβέρνηση αν και έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα