back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Cayetano… SOLO στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του Αθήνα 9,84!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου καλεσμένος ο Cayetano, κατά κόσμον Γιώργος Μπρατάνης, μουσικός, παραγωγός και dj!

Από την πρώτη του προσωπική δουλειά το 2006 το «Focused» μέχρι σήμερα που κυκλοφόρησε το «A million faces» γράφει, ενορχηστρώνει, ηχογραφεί και συμπυκνώνει το χάρισμα μιας πληθωρικής μουσικής προσωπικότητας.

Έχει στο ενεργητικό του δισκογραφικές κυκλοφορίες, σόλο παραστάσεις παίζοντας πλήκτρα, μπάσο, κρουστά, συναυλίες με μπάντες, θρυλικά dj sets, μουσική για σινεμά και θέατρο, συνεργασίες με καλλιτέχνες πρώτης γραμμής (Bonobo, Parov Stelar, Dj Krush), παρουσία με αποτύπωμα σε πολλά σημεία του πλανήτη.

Μεγαλώνει στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, βάζει νωρίς τη μουσική στη ζωή του και δημιουργεί την πρώτη του μπάντα στα 15 του χρόνια.

Το 1996 έρχεται η ώρα για το «Στρογγυλό Κίτρινο», τη μπάντα που ξεχώρισε αμέσως με τον avant-garde ήχο της. Ηχογράφησαν δυο άλμπουμ με την θρυλική δισκογραφική «Lazy Dog».

Το 2001 μετακόμισε στη Βαρκελώνη, όπου δημιούργησε και το πρόζεκτ Cayetano. Εκεί, μέσα σ’ενα κύμα μουσικών εξερευνήσεων, ανακαλύπτει έναν πλούτο ήχων και μουσικών, άγνωστα μουσικά όργανα, και ξεκινά τους δικούς του πειραματισμούς. Δημιουργεί σχέσεις με τα σημαντικά μουσικά ονόματα της εποχής, παίζει ως πιανίστας στα δικά τους άλμπουμ και κάνει τις δικές του ηχογραφήσεις.

Μετά από αρκετές περιοδείες στην Ισπανία επέστρεψε στην Ελλάδα. Διαμορφώνει το δικό του στούντιο ηχογραφεί τα προσωπικά του άλμπουμ, ενώ αφήνει έντονο το αποτύπωμα του και ως DJ παίζοντας σε πολυχώρους και μουσικές σκηνές ανά τον κόσμο.

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα