back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Challenger Cup: Στην Κωνσταντινούπολη για την πρόκριση ο Απόλλων Σμύρνης

Διαβάστε επίσης

Έστω και με δέκα ημέρες καθυστέρηση, ο Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζεται να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Challenger Cup στην υδατοσφαίριση.

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν απόψε (18/2, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη τη Γαλατάσαραϊ, στον αγώνα ρεβάνς της προημιτελικής φάσης, καλούμενοι να υπερασπιστούν το υπέρ τους 9-5 από το πρώτο ματς στο Σεράφειο ώστε να πάρουν την πρόκριση για την τετράδα. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Φεβρουαρίου, αναβλήθηκε όμως λόγω των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν την Τουρκία, αφήνοντας πίσω τους χιλιάδες θύματα.

Όπως είναι φυσικό, η ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει σε πολύ βαρύ κλίμα. «Η σκέψη μας είναι στα θύματα του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία και στη Συρία. Οι άνθρωποι εκεί περνούν πάρα πολύ δύσκολα και οφείλουμε οι σκέψεις μας και προσευχές μας να είναι μαζί τους και όλη η υφήλιος να ενωθεί για να τους δώσει μια πολύ μεγάλη βοήθεια για να μπορέσουν να αναρρώσουν από όλο αυτό, αν μπορέσουν, κυρίως στο ψυχικό κομμάτι, όσο πιο γρήγορα γίνεται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Δεληγιάννης.

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε: «Έχουμε το προβάδισμα του πρώτου παιχνιδιού, όμως δεν στεκόμαστε εκεί. Εμεις πάμε για ένα παιχνίδι μια κι έξω, πάμε για να κερδίσουμε και μαζί με τη νίκη να πάρουμε και την πρόκριση. Είναι το μόνο που κοιτάμε και το μόνο για το οποίο προετοιμαζόμαστε».

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο Ρουμάνος Μιχάι Γκεόργκε Μπαλανέσκου και ο Μαυροβούνιος Μπόρις Ομπράντοβιτς.

Σημειώνεται ότι ο Απόλλων Σμύρνης, εφόσον προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ισπανική Ετσεϊδε Τενερίφης. Το πρώτο ματς θα γίνει την 1η Μαρτίου στα Κανάρια Νησιά και η ρεβάνς στις 22/3 στην Αθήνα. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών απαρτίζουν η ισπανική Τεράσα και η τουρκική Ενκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα