back to top
15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Μουσικό Φεστιβάλ INmusic του Ζάγκρεμπ δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος

Διαβάστε επίσης

Το INmusic του Ζάγκρεμπ, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά Φεστιβάλ της Κροατίας, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, ανακοίνωσαν οι διοργανωτής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να διοργανώσουμε το Φεστιβάλ φέτος, αλλά δυστυχώς πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι το INmusic δεν θα πραγματοποιηθεί το 2023» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οι διοργανωτές τονίζουν ότι τα τελευταία 17 χρόνια δούλεψαν σκληρά και επένδυσαν πολλά για το Φεστιβάλ, ώστε να είναι αναγνωρίσιμο για το διεθνές πρόγραμμα και την ποιότητα παραγωγής που πιστεύουν ότι αξίζει το κοινό τους.

Οι συνεχιζόμενες συνέπειες της πανδημίας, ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο πληθωρισμός και το γενικό αίσθημα ανασφάλειας που νιώθουν πολλοί στην καθημερινότητά τους έχουν οδηγήσει σε συνθήκες που δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή ενός εντελώς ανεξάρτητου μουσικού φεστιβάλ όπως το INmusic, διευκρίνισαν.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, προσθέτουν, δεν είναι δυνατό να διοργανωθεί το καλύτερο διεθνές Φεστιβάλ ζωντανής μουσικής με τιμή εισιτηρίου που καθορίζεται σύμφωνα με τους οικονομικούς περιορισμούς του τοπικού κοινού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα