back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Κάτι σάπιο υπάρχει στη διακυβέρνηση της ΝΔ

Διαβάστε επίσης

«Κάτι σάπιο υπάρχει …στη διακυβέρνησή της ΝΔ», αναφέρει σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο οποίο σημειώνεται ότι τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε να έρχονται ξανά στην επικαιρότητα σειρά ζητημάτων ηθικής τάξης, που αφορούν στην κυβέρνηση και σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επικαλείται δημοσίευμα της ”Εφημερίδας των Συντακτών” όπου αναφέρονται πληροφορίες για μεθοδεύσεις της ΑΑΔΕ στις έρευνες για τα εικονικά τιμολόγια της εταιρείας Krikel, που σχετίζεται με το κακόβουλο λογισμικό Predator, καθώς και άλλων εταιρειών, με στόχο τη συγκάλυψη των ευθυνών.

Στο σχόλιο προστίθεται ότι εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να ξεκαθαρίσει αν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία η πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, για την οποία έχουν εγερθεί σημαντικά ερωτήματα για απευθείας αναθέσεις που ζημίωσαν το Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης γίνεται αναφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας ”Το Βήμα” σύμφωνα με το οποίο ο αποπεμφθείς γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού και ανιψιός του, Γρηγόρης Δημητριάδης, εμφανίζεται να κυκλοφορεί με κουστωδία αστυνομικών, μολονότι δεν κατέχει κανένα αξίωμα που να δικαιολογεί την ύπαρξη πολυπληθούς αστυνομικής φρουράς.

«Για όλα αυτά, η Νέα Δημοκρατία αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, αποδεικνύοντας περίτρανα όχι μόνο τις αντιθεσμικές της συμπεριφορές αλλά και την περιφρόνηση της προς τα συμφέροντα του Δημοσίου και την παντελή έλλειψη έστω και στοιχειώδους ευθιξίας. Εδώ ισχύει περίτρανα, λοιπόν, το ότι κάτι σάπιο υπάρχει …στη διακυβέρνησή της», τονίζει στο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα