back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μ. Παγώνη: Δεν έχουμε επίσημα έγγραφα παρά μόνο πληροφορίες για μετατροπή τμημάτων του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων σε ΝΠΙΔ

Διαβάστε επίσης

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν τις επόμενες ημέρες, οι γιατροί των δύο νοσοκομείων Παίδων, “Αγία Σοφία” και “Αγλαΐα Κυριακού”, αντιδρώντας στο διαχωρισμό των ογκολογικών τμημάτων και τη μετατροπή τους σε ενιαίο κέντρο, με χαρακτήρα Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Αυτό που εμείς ξέρουμε, χωρίς να έχουμε στα χέρια μας επίσημα έγγραφα από το υπουργείο γι’ αυτές τις μετατροπές, είναι μόνο πληροφορίες, τόσο για τις εργασιακές σχέσεις όσο και για το κόστος των μικρών ασθενών που θα νοσηλεύονται».

Παράλληλα η κ Παγώνη ανακοίνωσε ότι ήδη η ΕΙΝΑΠ έχει ζητήσει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να υπάρξουν διευκρινήσεις μέσα από μια επίσημη συνάντηση και μετά να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.  «Περιμένουμε πρώτα να γίνει η συνάντηση με τον Θάνο Πλεύρη για να έχουμε τις εισηγήσεις, έτσι ώστε να μπορέσουμε πάνω σε αυτές τις εισηγήσεις να μιλήσουμε και να τοποθετηθούμε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα