back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρεμιέρα της Σάκκαρη στο τουρνουά του Ντουμπάι κόντρα στην Πλίσκοβα

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει σήμερα το πρωί την Καρολίνα Πλίσκοβα στην πρεμιέρα του τουρνουά στο Ντουμπάι, με την αναμέτρηση να διεξάγεται το πρωί της Τρίτης.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) θα αντιμετωπίσει σήμερα το πρωί (10:00, Novasports 6HD και LIVE στο SPORT24) την Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο18) στην πρεμιέρα της στο Ντουμπάι με την Τσέχα και πρώην Νο1 του κόσμου να επικρατεί της συμπατριώτισσάς της Μαρκέτα Βοντρουσόβα με 6-3, 6-4 για τον 1ο γύρο του τουρνουά και ετοιμάζεται για την Ελληνίδα τενίστρια.

Σύμφωνα με την WTA το ματς θα γίνει στο Court 1 και θα είναι το πρώτο ματς του προγράμματος. Σάκκαρη και Πλίσκοβα θα αναμετρηθούν για 5η φορά στην καριέρα τους με τις δύο τενίστριες να μετρούν από δύο νίκες. Στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους την περσινή σεζόν στο Τορόντο η Πλίσκοβα είχε πάρει τη νίκη στα τρία sets μετά από ένα δραματικό παιχνίδι.

Για τη Σάκκαρη αυτή είναι η 3η παρουσία της στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης με την Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης να μην έχει ακόμα νίκη, ενώ στην τελευταία της παρουσία το 2021 ηττήθηκε από την Τσέχα Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Από τη μεριά της η Πλίσκοβα ήταν φιναλίστ το 2015 στη διοργάνωση ενώ από εκεί και πέρα και μέχρι πέρσι δεν έχει προχωρήσει πέρα από τα προημιτελικά.

Πηγή: Tennis24.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα