back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

CEV Cup: Προημιτελικός για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Ταργκοβίστε

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του CEV Cup καλείται να κάνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει στη Ρουμανία την Ταργκοβίστε για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά την νίκη (3-0) επί του Μαρκόπουλου για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στο CEV Cup και την Τετάρτη (22/2, 18:00) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ταργκοβίτσε, στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης.

Απέναντι στην καλύτερη τρίτη της φάσης των ομίλων του Champions League η πειραϊκή ομάδα έχει, προφανώς, δύσκολο έργο, όμως στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα στη Ρουμανία ενόψει της ρεβάνς, την Πέμπτη 2 Μαρτίου στου Ρέντη.

«Είμαστε πολύ θετικοί και αισιόδοξοι. Ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε στο καλύτερό μας επίπεδο και η σειρά θα ολοκληρωθεί την άλλη Πέμπτη, στο δικό μας γήπεδο. Πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε ένα μεγάλο ματς αύριο, με συγκέντρωση. Επιτέλους, έχω όλες τις παίκτριές μου στην προπόνηση και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Ταργκοβίτσε», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λορέντσο Μιτσέλι.

Από την πλευρά της η διεθνής κεντρική μπλοκέρ Τζίνα Λαμπρούση, επισήμανε: «Η ομάδα μας έχει φτάσει στις οκτώ καλύτερες και θέλουμε πολύ να κάνουμε ακόμη ένα βήμα στην Ευρώπη. Θα επιδιώξουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, κυνηγάμε τη νίκη απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, θα τα δώσουμε όλα».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα