back to top
17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

17.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αυξημένη η κίνηση στα ΚΤΕΛ του Κηφισού – Σήμερα 200 επιπλέον λεωφορεία για Πάτρα

Διαβάστε επίσης

Αυξημένη είναι από το πρωί η κίνηση στα ΚΤΕΛ του Κηφισού, ενόψει του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας. Η γενικότερη αύξηση είναι της τάξης του 15% σε όλα τα δρομολόγια, ενώ στους καρναβαλικούς προορισμούς ( Πάτρα και Ξάνθη) παρουσιάζεται πολύ μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια.

Είναι ενδεικτικό ότι για την Πάτρα και γενικότερα για την Αχαία προστέθηκαν από το πρωί 200 λεωφορεία και τα δρομολόγια φεύγουν ανά πεντάλεπτο, προκειμένου να εξυπηρετηθεί σήμερα και αύριο ο κόσμος. Μέχρι στιγμής για τους προορισμούς στην Αχαία παρουσιάζεται αύξηση κατά 50%-60% στην επιβατική κίνηση, συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. « Σε αυτό συντέλεσε και το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν περιορισμοί λόγω κορονοϊού και φέτος που τα πράγματα είναι ελεύθερα φαίνεται ότι ο κόσμος πήρε απόφαση να συμμετάσχει μαζικά σε καρναβαλικές εκδηλώσεις, με την κορυφαία στην Πάτρα να παρουσιάζει κατακόρυφη αύξηση», δήλωσε στον 9.84 ο διευθυντής των ΚΤΕΛ Κηφισού Παναγιώτης Βρεττός.

Σε γενικότερες γραμμές, η υπόλοιπη επιβατική κίνηση στα δρομολόγια κινείται μέχρι στιγμής σε φυσιολογικούς ρυθμούς με μια μεσοσταθμική αύξηση της τάξης του 15% και φυσικά έχουν προστεθεί και τα ανάλογα δρομολόγια προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Το κύμα εξόδου αφορά την σημερινή και αυριανή ημέρα, με τους υπεύθυνους των ΚΤΕΛ να έχουν φροντίσει να επιστρατευόσουν και επιπλέον δρομολόγια και λεωφορεία, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο, σε προορισμούς που ενδεχομένως παρουσιάσουν περαιτέρω αυξημένη κίνηση τις επόμενες .

Κώστας Κορέλλης

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα