back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: Χωρίς Βέρμπιτς αλλά με Μάγκνουσον και Κλεϊνχέισλερ στο ντέρμπι

Διαβάστε επίσης

Απώλεια της τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μπένιαμν Βέρμπιτς υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός δράσης για 15 ημέρες.

Με τον Σλοβένο εξτρέμ να τίθεται νοκ άουτ ως εκ τούτου για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με τους Χόρντουρ Μάγκνουσον και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, που μπήκαν στην 23μελή αποστολή των «πράσινων».

Άλλα προβλήματα δεν έχει να αντιμετωπίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει καταστρώσει τα πλάνα του για να φύγει η ομάδα του με το επιθυμητό αποτέλεσμα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» του Σαββάτου στο Φάληρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο και θα μείνει εκτός για 15 ημέρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Καμπετσής».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα