back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι, χτυπά η καρδιά της καρναβαλικής Αθήνας.. Με δρώμενα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Με μουσικές από όλα τον κόσμο από καταξιωμένους djs αλλά και live συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, Locomondo, Σπύρο Γραμμένο, Polkar και Τόνι Σφήνο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου της Αθήνας κορυφώνονται την Καθαρά Δευτέρα στον Λόφο Φιλοπάππου με το πέταγμα του χαρταετού, παραδοσιακό γλέντι και πολλές εκπλήξεις.

Κλείνει αυτή την ώρα η Βαρβάκειος αγορά. Αύριο θα λειτουργήσει έως τις πέντε το απόγευμα και θα ξανα ανοίξει τις πύλες της στις εννέα το βράδυ για την καθιερωμένη ολονύχτια λειτουργία της, προκειμένου οι καταναλωτές να προμηθευτούν τα σαρακοστιανά εδέσματα. Ολονύχτια θα είναι η λειτουργία και στην αγορά του καταναλωτή στο Ρέντη.. Την καθαρά Δευτέρα ο λαϊκές θα λειτουργήσουν κανονικά, ανοιχτοί θα είναι και οι φούρνοι για την παραδοσιακή λαγάνα.

Οι τελευταίοι εκδρομείς του 3ημερου εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ.. Κορυφαίος προορισμός αναδεικνύεται και φέτος, η πρωτεύουσα του καρναβαλιού, η Πάτρα. Σε αυξημένη ετοιμότητα η Τροχαία εθνικών οδών. Έως τις εννέα το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων. Σε επιφυλακή και το λιμενικό στα τρία λιμάνια της Αττικής απ όπου αναχωρούν χιλιάδες εκδρομείς.

Θέτοντας το προεκλογικό δίλημμα ‘’θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω’’ ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε νωρίτερα από τα Γρεβενά έκκληση για συστράτευση, προκειμένου όπως είπε «να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε την Ελλάδα ψηλά με τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη και ισχυρή».

17 συλλήψεις και 62 προσαγωγές είναι ο απολογισμός των εκτεταμένων 2ημερων αστυνομικών επιχειρήσεων με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, και της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής για την αντιμετώπιση των «εγκλημάτων δρόμου». Πραγματοποιήθηκαν 23 και 24 Φεβρουαρίου, σε Άγιο Παντελεήμονα, Παγκράτι, Κυψέλη, Άγιο Δημήτριο, Ομόνοια και Σύνταγμα.

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στο Ζεφύρι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια συμπλοκής επί της οδού Αντιστάσεως, τραυματίστηκε ένα 6χρονο κοριτσάκι, που έπαιζε δίπλα από το σπίτι του. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων, φέροντας τραύμα από σφαίρα στο μηρό.

Οι υπουργοί Οικονομικών της G20 καταδίκασαν με δριμύτητα την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Όπως ήταν αναμενόμενο Μόσχα και Πεκίνο δεν συν υπέγραψαν το κοινό ανακοινωθέν.

Στην αθλητική επικαιρότητα…

Για στην 24η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

ΑΕΚ- Αστέρας Τρίπολης: 1 – 0 στο 33ο λεπτό,

στις 7.00, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

Στις 8 και μισή το ντέρμπι “των αιωνίων” Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Και ο καιρός…

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές αύριο στην Αττική. Άνεμοι από νοτιο ανατολικές διευθύνσεις τοπικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 15,7 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα