back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24:00

Διαβάστε επίσης

Λίγες ώρες έως την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Πάτρας: Θα ξεκινήσει στις δύο μετά το μεσημέρι, με τη συμμετοχή 50.000 καρναβαλιστών , από 139 πληρώματα τα οποία θα συνοδεύσουν ισάριθμα άρματα, το καθένα με το δικό του συμβολικό ή σατυρικό μήνυμα.. Μέχρι τότε, κανείς δεν σκοπεύει να αφήσει τα λάβαρα της διασκέδασης, ούτε βέβαια οι χιλιάδες επισκέπτες που έχουν συρρεύσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να ζήσουν το μοναδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα!

Και από την Πάτρα στην Αθήνα..

Ως τις πρώτες πρωινές ώρες θα συνεχιστεί το ολοήμερο πάρτι στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.. Μετά τους: Locomondo, τον Σπύρο Γραμμένο, τους Polkar και τον Τόνι Σφήνο, τη διασκέδαση ανέλαβαν καταξιωμένοι djs με μουσικές από όλο τον κόσμο..

Η σκυτάλη της διασκέδασης περνά το πρωί στις γειτονιές της Αθήνας:

Στις 11.00 η πλατεία Αγίου Θωμά στο Γουδί υποδέχεται τους μικρούς καρναβαλιστές με ξυλοπόδαρους, ταχυδακτυλουργούς και πολλά δρώμενα..

Μισή ώρα αργότερα, στην πλατεία Αγίου Ανδρέα στην Λαμπρινή τον ρυθμό των Απόκριων θα δώσει η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

Στη μία μετά το μεσημέρι καρναβαλική παρέλαση από τις ‘’μορφές έκφρασης ‘’ στην οδό Αγίας Μαρκέλας. Την ίδια ώρα, στην Πανόρμου συναυλία με την ‘’μεσογειακή μπάντα’’.

Στις έξι το απόγευμα ξεκινά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης το πιο original disco party της πόλης από κορυφαίους συλλέκτες και djs.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου της Αθήνας θα κορυφωθούν την Καθαρά Δευτέρα στον Λόφο του Φιλοπάππου με δεκάδες χαρταετούς, μουσικό καλωσόρισμα από την Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και στη συνέχεια παραδοσιακό γλέντι με την Γωγώ Τσαμπά και την ορχήστρα της.

Από νωρίς πρωί έως τις πέντε το απόγευμα θα λειτουργήσει η Βαρβάκειος Αγορά.. Λίγες ώρες αργότερα – στις εννέα το βράδυ- θα ξανα ανοίξει τις πύλες της για την καθιερωμένη ολονύχτια λειτουργία της, προκειμένου οι καταναλωτές να προμηθευτούν φρέσκα σαρακοστιανά εδέσματα. Ολονύχτια θα είναι και η λειτουργία των καταστημάτων στην αγορά του καταναλωτή στο Ρέντη..

Για όλη της Σαρακοστής θα ισχύσει το ‘’καλάθι της ψαραγοράς’’ το οποίο θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα. Σε πρώτη φάση θα περιλαμβάνει γαρίδα κόκκινη, γάμπαρη μικρή, καλαμάρι , θράψαλο, σουπιά και τσιπούρα έως μισό κιλό.

Την καθαρά Δευτέρα ο λαϊκές θα λειτουργήσουν κανονικά, ανοιχτά θα είναι και τα αρτοποιεία για την παραδοσιακή λαγάνα. Η τιμή της θα κυμανθεί από 3,4 έως 4,5 ευρώ το κιλό. Αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι. Ένα 5χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων, με διαμπερές τραύμα στο μηρό.. Υπεύθυνοι για το συμβάν είναι πατέρας και γιός 50 και 28 χρονών αντίστοιχα. Το όπλο ανήκει στο πατέρα, ο οποίος έχει προσαχθεί.. Την σκανδάλη πάτησε ο γιός που παραμένει άφαντος..

Για εικόνες αποκάλυψης στις περιοχές της Τουρκίας που ισοπέδωσε ο Εγκέλαδος έκανε λόγο ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, Ντέιβιντ Μπίσλεϊ, ο οποίος επισκέπτεται την τουρκική επαρχία Χατάι. Ο ίδιος με δηλώσεις του, επεσήμανε την άμεση ανάγκη να ανοίξουν επιπλέον διάδρομοι ανθρωπιστικής βοήθειας προς την σεισμόπληκτή αλλά εμπόλεμη Συρία.Στην αθλητική επικαιρότητα…

Η 24η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια

Στις τέσσερις Λεβαδειακός – Παναιτωλικός και Ιωνικός – ΟΦΗ.

Στις επτά και μισή Άρης – Ατρόμητος..

Στα σκορ του Σαββάτου

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: 0 – 0

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ: 0 – 0

ΑΕΚ- Αστέρας Τρίπολης: 2 – 0

Και ο καιρός…

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές σήμερα στην Αττική. Άνεμοι από νοτιο ανατολικές διευθύνσεις τοπικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την ώρα, η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι, είναι 14,3 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα