back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αναβλήθηκαν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Διαβάστε επίσης

Η χώρα κηρύχθηκε σε τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη και κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναβάλλονται οι αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, Λαμία – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – ΑΕΚ και οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Η χειρότερη τραγωδία με τρένα στην ιστορία εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, μετά από τη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, αργά το βράδυ της Τρίτης.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος και όπως είναι λογικό, αυτές τις ώρες, ο αθλητισμός έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Κατόπιν μάλιστα προσωπικής απόφασης του ίδιου του πρωθυπουργού, οι αποψινές αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος, ανάμεσα σε Λαμία – ΠΑΟΚ, αλλά και Ολυμπιακό και ΑΕΚ, οδηγούνται σε αναβολή.

Πλέον, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να οριστούν από την ΕΠΟ οι νέες ημερομηνίες για την διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ αλλά και του πρώτου του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

Παράλληλα αποφάσισε την αναβολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας στη χώρα για τις επόμενες τρεις μέρες μετά την τραγωδία με τη σύγκρουση των δύο τρένων.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα