back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα νοσοκομεία που μεταφέρθηκαν οι τραυματίες επισκέπτονται Πλεύρης – Γκάγκα

Διαβάστε επίσης

Τα νοσοκομεία στα οποία μεταφέρθηκαν οι τραυματίες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, επισκέπτεται ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο απολογισμός του θανατηφόρου δυστυχήματος είναι 32 νεκροί, ενώ νοσηλεύονται 53 επιβάτες στα εξής νοσοκομεία: Στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, στο Γεννηματά Θεσσαλονίκης, στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης και στο νοσοκομείο της Κατερίνης.

Ο υπουργός μετέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στον τόπο του δυστυχήματος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΚΕΠΥ ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου, ενώ σε σύντομη δήλώσή του, τόνισε πως η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και τα νοσοκομεία βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Τους τραυματίες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ επισκέφθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

“Είναι τρομερό αυτό που συνέβη, δεν το χωράει ο νους μας. Εδώ ήρθαν περίπου 30 τραυματίες, αλλά έχουν μείνει 14 άτομα, με 1-2 λίγο πιο σοβαρά.Τα νοσοκομεία ήταν όλα επιποδός, ήρθαν όλοι οι εργαζόμενοι αμέσως και τους ευχαριστώ. Έρχονται συνεχώς τραυματίες. Στο Νοσοκομείο Κατερίνης έχουν πάει λίγοι τραυματίες”, τόνισε
Η κα. Γκάγκα συνοδεύοταν από τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη και τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ κ. Παντελιάδη

Νίνα Κομνηνού

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα