back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

CEV Cup: Όλα για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Στη σκιά της ανείπωτης τραγωδίας των Τεμπών, η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του CEV Cup.

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στις 19:30 στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» την Ταργκοβίστε, στον δεύτερο αγώνα της προημιτελικής φάσης με τη ρουμανική ομάδα να έχει επικρατήσει με 3-2 σετ πριν από μια εβδομάδα στην έδρα της.

Ο Ολυμπιακός για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ αν νικήσει με 3-2 θα πρέπει στη συνέχεια να κατακτήσει και το «χρυσό» σετ.

«Αρχικά, θέλω να πω συλλυπητήρια στις οικογένειες για αυτή την τραγωδία. Πραγματικά, συγκλονίστηκα. Δεν έχω λόγια… Μια δύσκολη μέρα για τη χώρα. Περαστικά σε όσους είναι τραυματίες, εύχομαι ταχεία ανάρρωση», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, Λορέντσο Μιτσέλι.

«Όσον αφορά στο παιχνίδι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, θέλουμε να πάμε στον ημιτελικό του CEV Cup. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και ξέρουμε ότι είναι καλός, γι΄ αυτό χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση. Το αποτέλεσμα στο πρώτο ματς ήταν καλό, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, απλά να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα