back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Κούγιας αναλαμβάνει νομικός εκπρόσωπος των οικογενειών των διδύμων κοριτσιών και της εξαδέλφης τους

Διαβάστε επίσης

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει νομικός εκπρόσωπος των οικογενειών των δυο διδύμων κοριτσιών και της εξαδέλφης τους, των τριών δηλαδή από τα 47 θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η υπόθεση του τραγικού χαμού των τριών κοριτσιών έχει συγκλονίσει την Ελλάδα καθώς δυο αδέλφια από το Καστράκι των Μετεώρων έχασαν τα τρία παιδιά τους. Ο ένας αδελφός έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και ο άλλος την μοναχοκόρη του όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο ίδιος Αλέξης Κούγιας.

Οι εικοσάχρονες Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά σπούδαζαν εδώ και λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους. Επέστρεφαν στην Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο. Η οικογένεια τους χρειάσθηκε να δώσει βιολογικό υλικό για την ταυτοποίηση των σορών τους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια: 

Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας, ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας στο τραγικό δυστύχημα της συγκρούσεως των δύο τρένων στον Ευαγγελισμό του νομού Λαρίσης.

Τον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξη Κούγια, και την συνεργάτιδά του κα Χριστίνα Μητρονάτσιου επέλεξαν οι τραγικοί γονείς, τα αδέλφια και οι παππούδες των δύο διδύμων κοριτσιών και της πρώτης εξαδέλφης τους, οι οποίοι, όπως σήμερα ενημερωθήκαμε, εξαϋλώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των δύο τρένων.

Η εντολή, την οποίαν λάβαμε, είναι εκτός του σταθμάρχη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης, να μηνύσουμε και να ενάγουμε τόσο διοικητικά στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Hellenic Train, όσο και τους τυχόν πολιτικούς, οι οποίοι είτε με άμεσο δόλο, είτε με ενδεχόμενο δόλο, είτε με εγκληματική αμέλεια συνετέλεσαν στο να χαθούν αυτές οι δεκάδες ανθρώπινες ζωές και να τραυματιστούν ακόμη περισσότερες, ορισμένες εκ των οποίων με ακρωτηριασμό.

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει δεχθεί προσκλήσεις να αναλάβει τη νόμιμη εκπροσώπηση και πολλών άλλων συγγενών άλλων θυμάτων, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις θυμάτων από την Κρήτη, αλλά ακόμη επισήμως δεν έχουμε λάβει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα