back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σοκάρει νέα υπόθεση bullying στον Βόλο – Ανήλικοι θώπευαν συμμαθητή τους και τον βιντεοσκοπούσαν

Διαβάστε επίσης

Νέα υπόθεση σχολικού εκφοβισμού απασχολεί τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές μετά από αναφορά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εισαγγελία. Για το νέο περιστατικό διατάχτηκε προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η υπόθεση αφορά σε Γυμνάσιο του Βόλου, όπου μαθητής πέφτει θύμα σχολικού εκφοβισμού εδώ και έναν χρόνο και ως «δράστες» φέρεται να εμπλέκονται άλλοι δύο μαθητές.

Το τελευταίο περιστατικό έγινε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις τουαλέτες του σχολείου, για το οποίο οι αρχές φέρεται να εξετάζουν το αδίκημα της προβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες δημιούργησαν βίντεο σε βάρος του μαθητή-θύματος, το οποίο αναζητείται από την εισαγγελική αρχή, ενώ οι εμπλεκόμενοι φέρεται να δηλώνουν πως το διέγραψαν…

Οι τρεις μαθητές-δράστες είναι 14 ετών, φέρονται να παρέσυραν τον συνομήλικο συμμαθητή τους στις τουαλέτες μετά το πέρας των μαθημάτων, οι δύο να τον θώπευαν και ο τρίτος να τους βιντεοσκοπούσε… Ωστόσο οι συνομιλίες τους ακούστηκαν από την καθαρίστρια του σχολείου, που εισήλθε στις τουαλέτες και τους έδιωξε.

Ο 14χρονος «θύμα» επειδή φοβήθηκε μήπως οι συμμαθητές του αναρτήσουν το βίντεο στο διαδίκτυο, κατήγγειλε το περιστατικό στον διευθυντή, ο οποίος με την σειρά του ενημέρωσε την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τους γονείς και των τεσσάρων παιδιών.

Η Εισαγγελία ενημερώθηκε από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το νέο περιστατικό και η εισαγγελέας υπηρεσίας ζήτησε να γίνει προκαταρκτική εξέταση για ταυτοποίηση των μαθητών – δραστών, διερεύνηση της υπόθεσης σε βάθος και άσκηση διώξεων αν προκύψουν ποινικά αδικήματα.

Πηγή: magnesianews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα