back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Για τη νίκη και το ρεκόρ ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο

Διαβάστε επίσης

Με στόχο τη νίκη για να παραμείνει δυνατά στο κόλπο για το πλεονέκτημα έδρας ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο, όπου θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι.

Μετά το «διπλό» στη Βαλένθια, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Αρμάνι στις 21:30-Novasports Prime, για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Πειραιά είναι πρωτοπόρος αυτή την στιγμή στη διοργάνωση με ρεκόρ 18-7, ενώ από την άλλη εκείνη του Έτορε Μεσίνα έχει χάσει τον… δρόμο για τα playoffs με το απογοητευτικό 9-15.

Για τον Ολυμπιακό έχει ξεχωριστή σημασία το συγκεκριμένο ματς, αφού του δίνεται η δυνατότητα να γράψει ιστορία στην Ευρωλίγκα. Φέτος έχει ρεκόρ 9-4 στα εκτός έδρας και εφόσον πάρει τη νίκη στην Ιταλία, τότε θα φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε διψήφιο αριθμό νικών μακριά από το ΣΕΦ.

Το άλλο θετικό για την ομάδα του Μπαρτζώκα είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στο «Μediolanum Forum» θα έχει την στήριξη περίπου 600 φίλων της. Από την άλλη ο Μεσίνα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κέβιν Πάνγκος, Σαβόν Σιλντς, Ντέβον Χολ, Τζίτζι Ντατόμε και Πολ Μπιλίγκα.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Κάρλος Κορτές (Ισπανία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα