back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έτοιμος για το πρώτο βήμα προς τον τίτλο ο Ολυμπιακός

Διαβάστε επίσης

Ραντεβού με την Ιστορία της έχει απόψε η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, που απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα επιχειρήσει να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για την κατάκτηση του τρίτου ευρωπαϊκού τίτλου του συμμετέχοντας για όγδοη φορά σε τελικό διασυλλογικής διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Αλμπέρτο Τζουλιάνι είναι έτοιμοι για τη σύγκρουση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «Shlomo Group Arena», στον πρώτο τελικό του Challenge Cup, που θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής (5/3).

Η ελληνική ομάδα βρίσκεται στο Ισραήλ από το βράδυ της Παρασκευής, προετοιμασμένη και αποφασισμένη να φέρει τη σειρά στο ΣΕΦ για τον επαναληπτικό έχοντας αποσπάσει αποτέλεσμα που θα αποτελεί παρακαταθήκη για το τρίτο ευρωπαϊκό Κύπελλό τους, μετά το 1996 (Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης) και το 2003 (Τοπ Τιμς Καπ).

Χθες οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο σχολικό γήπεδο του Τίχονεκ και σήμερα το πρωί θα ξεμούδιαζαν με προγραμματισμένη προπόνηση στην έδρα τέλεσης του αγώνα, τη «Shlomo Group Arena», η οποία θα είναι κατάμεστη μιας και οι Ισραηλινοί έχουν ανακοινώσει sold out εδώ και ημέρες.

Η δεύτερη αναμέτρηση της σειράς των τελικών του Challenge Cup με την ισραηλινή ομάδα θα φιλοξενηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Τετάρτη 15 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 20:00.

«Οι τελικοί είναι πάντα κάτι που ενθουσιάζει τους αθλητές. Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Στον αγωνιστικό χώρο θα παίξουν δύο πολύ δυνατές ομάδες, οι καλύτερες του Challenge Cup», δήλωσε ι Ιταλός πασαδόρος του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τράβιτσα.

«Ξεκινάμε στο Τελ Αβίβ, θα είναι δύσκολο για εμάς, αλλά θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα δούμε τι θα γίνει. Το δεύτερο ματς θα γίνει στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αυριανό, στον πρώτο τελικό».

Από την πλευρά του ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Ραφαήλ Κουμεντάκης, σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, θα είναι ένας πολύ σκληρός αγώνας, σίγουρα. Η Μακάμπι δεν είναι τυχαίο που έφτασε ως εδώ, δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα δώσουμε το 101% και θα δούμε. Αυτοί οι τελικοί ίσως κριθούν σε πράγματα τα οποία δεν έχουν φανεί έως τώρα, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα