back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεοδωρικάκος για Τέμπη: Να έρθουν όλα στο φως

Διαβάστε επίσης

Ως «συγκλονιστική τραγωδία» την οποία πρέπει «να ξεπεράσουμε ενωμένοι» χαρακτήρισε το τρομακτικό δυστύχημα στα Τέμπη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν πρέπει να ‘τσακωνόμαστε σαν τα τσακάλια’, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να βρούμε όλη την ευθύνη για την τραγωδία. Αν θέλουμε να πάμε παρακάτω, πρέπει να αποδοθούν ευθύνες», είπε σημειώνοντας πως, «το αίτημα είναι καθολικό από όλη την κοινωνία, είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση. Πρέπει να έρθουν όλα, όλα στο φως», τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός επισήμανε ότι «προφανώς υπάρχουν ανθρώπινα λάθη, αλλά πρέπει να βγουν όλα στο φως. Να υπάρξει πλήρης απόδοση ευθυνών. Το πρόβλημα πρέπει να κοιταχτεί κατάματα, τι έχουμε κάνει για να βελτιώσουμε την κατάσταση και τι έχει γίνει. Κανείς μα κανείς δεν μπορεί να κάνει τον ανίδεο ή τον ανήξερο. Δεν ήταν μέχρι χθες καλό το τρένο και το χάλασε κάποιος τώρα».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε ειδική αναφορά στο ότι «είδαμε φως μέσα στο σκοτάδι, νέους που βοήθησαν, αστυνομικούς, πυροσβέστες, διασώστες, ανθρώπους που σχημάτισαν ουρές για αίμα, τα νέα παιδιά με τις τσάντες και τις διαδηλώσεις».

Όσον αφορά στις διαδηλώσεις, ο Υπουργός δήλωσε πως, «δεν με ενοχλούν τα συλλαλητήρια, θεωρώ δικαιολογημένη την αγανάκτηση, αλλά δεν μπορούν κάποιοι να στρέφουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση» και τόνισε πως, «οι αστυνομικοί είναι τα αδέρφια τους, οι φίλοι τους, οι άνθρωποι που μας φυλάνε».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα