back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Κομισιόν αποστέλλει τεχνική υποστήριξη για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων

Διαβάστε επίσης

Με ανάρτησή της η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανακοίνωσε ότι σε πρωινή  τηλεφωνική της επικοινωνία με τον Έλληνα  πρωθυπουργό συμφώνησαν να αποστείλει η ΕΕ περαιτέρω τεχνική υποστήριξη για τον εκσυχρονισμό των ελληνικών σιδηροδρόμων και τη βελτίωση της ασφάλειας τους.

«Σήμερα το πρωί συζήτησα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για περαιτέρω τεχνική υποστήριξη που μπορεί να παράσχει η ΕΕ στην Ελλάδα για τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρόμων της και τη βελτίωση της ασφάλειάς τους» αναφέρει η Πρόεδρος της Κομισιόν με ανάρτησή της στο τουίτερ.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προσθέτει ότι «ειδικοί από την Επιτροπή και τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων της ΕΕ θα ταξιδέψουν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα. Η ασφάλεια των σιδηροδρόμων είναι πρωταρχικής σημασίας».

«Ευχαριστώ για την ταχεία ανταπόκριση στο αίτημά μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κινητοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους πόρους. Χαιρόμαστε που μπορούμε να βασιστούμε στους Ευρωπαίους εταίρους μας για βοήθεια», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τουίτερ.

Γιάννης Παπαγεωργίου

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα