back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σερέλης: «Να παίξουμε καλή άμυνα. Η Μονακό δεν είναι μόνο Τζέιμς και Οκόμπο»

Διαβάστε επίσης

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μονακό.

Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μονακό στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague. Λίγο πριν αναχωρήσουν οι «πράσινοι» για τη Γαλλία, ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στους Μονεγάσκους.

Ο Έλληνας προπονητής είπε: «Είναι μια εβδομάδα ιδιαίτερα απαιτητική αυτή που διανύουμε καθώς έχουμε να δώσουμε τρία παιχνίδια σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Γενικότερα έχουμε εννιά ματς σε 25 ημέρες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Η Μονακό είναι μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα, πολύ αθλητική, πολύ ταλαντούχα και ιδιαίτερα σκληρή στην άμυνα. Εμείς θα πρέπει να διαχειριστούμε τόσο την κούραση όσο και τους τραυματισμούς για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξεκάθαρα θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί στην άμυνα, να ματσάρουμε την ενέργεια που βγάζουν ως ομάδα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς η Μονακό διαθέτει αρκετούς παίκτες που πηγαίνουν στο επιθετικό ριμπάουντ. Επίσης, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και η άμυνα στους εξαιρετικούς παίκτες που έχουν σε iso καταστάσεις. Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς και ο Οκόμπο. Πρέπει γενικότερα να παίξουμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε όλους τους παίκτες της Μονακό και το βασικότερο να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ σε κάθε χαμένη τους επίθεση».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα