back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για Βόλο και η απαγόρευση της αστυνομίας

Διαβάστε επίσης

Από την Παρασκευή το πρωί ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Βόλο, με την αστυνομία της Μαγνησίας να ανακοινώνει απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης.

Στη διάθεση του κόσμου του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται από την Παρασκευή το πρωί τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε ως τώρα τα διαθέσιμα εισιτήρια προς τους οπαδούς του «δικέφαλου του βορρά» θα είναι 5000, ενώ δεν αποκλείεται εφόσον εξαντληθούν να δοθούν και άλλα από την ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος.

Την ίδια ώρα, πάντως, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ υπό τον φόβο επεισοδίων.

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων ΠAE Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-03-2023 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρει η ενημέρωση της αστυνομίας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα