back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν από το Πάσχα

Διαβάστε επίσης

Τέλος σε σενάρια εκλογών πριν από το Πάσχα έβαλε σύμφωνα με πληροφορίες με έμμεσο τρόπο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας κατά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ότι η κυβέρνηση έχει πλούσιο νομοθετικό έργο τις επόμενες εβδομάδες, το οποίο φέρεται να συμπεριλαμβάνει περίπου 10 νομοσχέδια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε από όλους να είναι παρόντες στο δημόσιο διάλογο, αλλά με ενσυναίσθηση, χωρίς κανένα συμψηφισμό ευθυνών, με ειλικρίνεια και αλήθεια, με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο μεταξύ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πλαίσιο στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων, η οποία θα είναι, όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στην εισαγωγική του τοποθέτηση, οικονομική, ηθική και ψυχολογική και οι ανακοινώσεις θα γίνουν με την διακριτικότητα που αυτό απαιτεί.

Έως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας τοποθετούνται εξάλλου οι ανακοινώσεις για τη νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, κάτι που κυβερνητικά στελέχη επισημαίνουν ότι θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα αλλά η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει σε καμία περίπτωση την αίσθηση ότι το κάνει για να αλλάξει την ατζέντα.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα