back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εκτός ψηφοδελτίων ΝΔ η Σοφία Νικολάου

Διαβάστε επίσης

Εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Εύβοια θα είναι η Σοφία Νικολάου, η οποία είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα στο στόχαστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά από δημοσιεύματα για απευθείας αναθέσεις την περίοδο που ήταν γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής.

Την απόφαση ανακοίνωσε η ίδια σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι “όσο βρίσκεται σε εξέλιξη μία έρευνα σε βάρος μου είναι αδύνατον να συνεχίσω την προεκλογική δραστηριότητα “, ενώ επισημαίνει ότι “δήλωσα από την πρώτη στιγμή και δηλώνω και σήμερα ότι όλα όσα με κατηγορούν είναι συκοφαντίες που πολύ σύντομα θα καταπέσουν στην Δικαιοσύνη”.

Πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας νωρίτερα και έφεραν την κ. Νικολάου να ετοιμάζεται να αποσύρει η ίδια την υποψηφιότητά της θεωρώντας και ότι δεν στηρίχθηκε από τη ΝΔ απέναντι στις επικρίσεις που δέχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, είχαν σχολιαστεί από τη ΝΔ, πηγές της οποίας ανέφεραν ότι επειδή όσα λέει η κυρία Νικολάου, προκαλούν διάφορα ερωτηματικά, οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι στην κυρία Νικολάου είχε διαμηνυθεί με απόλυτα σαφή τρόπο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές.

Σημειώνεται ότι η υποψηφιότητα της κ. Νικολάου στην Εύβοια είχε ανακοινωθεί επισήμως από τη ΝΔ το περασμένο φθινόπωρο, ενώ ερωτηθείς πρόσφατα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σημειώνοντας πως η κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα σταθμίζονται.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα