back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ. Μανώλης: Ο κόσμος περιμένει απαντήσεις για το δυστύχημα στα Τέμπη

Διαβάστε επίσης

«Σε αυτό το πανέμορφο μέρος της χώρας μας, στην Κοιλάδα των Τεμπών , τα τελευταία 25 χρόνια έχουμε θρηνήσει μεγάλα ατυχήματα. Το πρόσφατο σιδηροδρομικό δυστύχημα είναι ανείπωτο, δεν το χωράει ανθρώπινος νους, ειδικά όταν ζεις από κοντά όλη αυτή την τραγωδία και την κόλαση φωτιάς», δήλωσε ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Γιώργο Αποστολίδη.

Όπως τόνισε, ουδείς τους ενημέρωσε ποτέ για τα προβλήματα υποδομών στο δίκτυο και το έλλειμμα ασφάλειας στην καθημερινή κίνηση των τρένων με εκατοντάδες επιβάτες που ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη.

«Ακούμε τις τελευταίες μέρες όλα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό που το 2023 συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Είναι απίστευτο να μην υπάρχει τηλεδιαχείριση των τρένων, να μη γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή το δρομολόγιό τους», σημείωσε.

Πρόσθεσε δε, ότι οι πολίτες ζητούν απαντήσεις και απαιτούν να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια του δυστυχήματος ώστε να μη ξανασυμβεί στο μέλλον κάτι ανάλογο : «Όλοι μας έχουμε στο στόμα μας ένα ”γιατί” και θέλουμε απαντήσεις, να χυθεί άπλετο φως. Να μη στοχοποιήσουμε ή να μη βρούμε μόνο ένα εξιλαστήριο θύμα και να πούμε ότι φταίει ένας ή δύο. Δε φταίνε μόνο εκείνοι. Ο κόσμος ζητάει μία απάντηση και την περιμένει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα