back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την επιστροφή στις νίκες

Διαβάστε επίσης

Δεύτερο παιχνίδι στη «διαβολοβδομάδα» για τον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να ψάχνουν τις επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague στις 21:00-Novasports Prime, με τους πράσινους να αναζητούν την επιστροφή τους στις νίκες.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη «διαβολοβδομάδα» με ήττα από τη Μονακό και θα επιδιώξει να κάνει ό,τι έκανε και στο Βελιγράδι στον πρώτο γύρο, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στους Σέρβους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αρτούρας Γκουντάιτις και τον Δημήτρη Αγραβάνη που δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Παράλληλα αναμένεται να είναι κανονικά στη 12αδα ο Νέιτ Γουόλτερς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει να διαχειριστεί μία απουσία η οποία όμως είναι και καθοριστική καθώς δεν υπολογίζει στον Μπράνκο Λάζιτς, έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της ομάδας του.

Διαιτητές θα είναι οι: Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Εμίν Μογκουλκόκ (Τουρκία), Ζοσέ Μπισάνγκ (Γαλλία).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα