back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Indian Wells: Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης

Ανέτοιμος λόγω του τραυματισμού του στον ώμο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αυστραλού Τζόρνταν Τόμπσον γνωρίζοντας πρόωρο αποκλεισμό με 6-7(0), 6-4, 6-7(5) μετά από 2,5 ώρες στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open, Indian Wells.

Ο 28χρονος Αυστραλός, ο οποίος έφτασε στη μόλις δεύτερη νίκη κόντρα σε παίκτη Top-10 στην καριέρα του μετά από εκείνη του 2017 κόντρα στον Μάρεϊ, έβαλε τέλος στις πιθανότητες του Έλληνα πρωταθλητή να ανέβει στο Νο. 1 του κόσμου μετά το Indian Wells και Maimi Open.

Στο ξεκίνημα ο Τόμπσον πίεσε το σερβίς του Τσιτσιπά, ο οποίος χρειάστηκε να σβήσει και τις τέσσερις προσπάθειες του Αυστραλού για break οδηγώντας το σετ στο tie-break. Ο Τσιτσιπάς έσωσε ένα break-point στο 3ο game διατηρώντας το προβάδισμα με 2-1, διπλό break-point στο 9ο (5-4), αλλά κι ακόμα ένα στο 11ο. Στο tie-break τελικά κυριάρχησε o Τόμπσον.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα έγιναν λίγο για τον Τσιτσιπά, ο οποίος ξεκίνησε με break, το πρώτο του στον αγώνα. Αμέσως όμως ο Τόμπσον έκανε το break-back ισοφαρίζοντας σε 1-1, με τον Τσιτσιπά να βρίσκει νέο break κάνοντας το 2-1 και στη συνέχεια να κάνει δικό του το σετ.

Στο τρίτο σετ , αμφότεροι ιδιαίτερα προσεκτικοί έφτασαν και πάλι στο tie-break με τον Τόμπσον να βγαίνει και πάλι νικητής σφραγίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Αυστραλός στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μαξίμ Κρεσί (ΗΠΑ) και Αλεχάνδρο Ταβίλο (Χιλή).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα