back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα έξω από κατάστημα εστίασης, επί της Ιεράς Οδού, στο Γκάζι.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές θαμώνων, ενώ ένα άτομο το οποίο τραυματίστηκε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Από το σημείο του επεισοδίου οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει τρεις κάλυκες.

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Δικαιοσύνης για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται νέες ποινικές διώξεις κατά εργαζομένων στον ΟΣΕ, που με λανθασμένες πράξεις ή παραλείψεις τους, οδήγησαν στο δυστύχημα. Κατά τις ίδιες πηγές, στο κάδρο των ερευνών βρίσκονται δύο πρόσωπα, τα οποία φέρονται να είχαν εγκρίνει το πρόγραμμα βαρδιών και την τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη στην κρίσιμη θέση.

Σε συγκέντρωση στη μνήμη των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη καλούν το μεσημέρι στο Σύνταγμα ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ. Συλλαλητήρια έχουν επίσης προγραμματιστεί σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και άλλες πόλεις.

Νέα 24ωρη απεργία για την Πέμπτη 16 Μαρτίου προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ζητώντας “να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων” και “να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους και στους πραγματικά ενόχους’’ για την τραγωδία.

Ένας 17χρονος, γνωστός στις Αρχές για συμμετοχή σε επιθέσεις και επεισόδια, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη στο Μαρούσι για την επίθεση εναντίον του Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη. Για την επίθεση έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα και αναμένεται η σύλληψή τους. Άλλα δύο άτομα που φέρονται να εμπλέκονται, παραμένουν άγνωστα.

Ένας 54χρονος συνελήφθη στην Ηλεία με τις κατηγορίες αρπαγής, βιασμού και πορνογραφίας ανηλίκου. Ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη, η οποία και έκανε την καταγγελία, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Σε έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκε και υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και της καταγγέλλουσας.

Κυπελλούχος Ελλάδος στο βόλεϊ αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 3-1 σετ του Παναθηναϊκού, στον τελικό του Final-4 της Άρτας.

Στα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, στις 7 αναμετρώνται: Άρης – ΠΑΣ Γιάννενα, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Ατρόμητος – Παναθηναϊκός, Βόλος – ΠΑΟΚ, Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός – ΟΦΗ και Παναιτωλικός – Λαμία.

Και ο καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι στην Αττική. Θερμοκρασία από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα