back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Ακόμη και οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη διαφωνούν με το «όλοι φταίμε» και την συγκάλυψη που επιχειρεί

Διαβάστε επίσης

«Ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησης εκφράζουν πλέον ανοιχτά τη διαφωνία τους με το “όλοι φταίμε”, άρα κανείς συγκεκριμένα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στο Mega.

Ακολούθως υποστηρίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι υποχρεωμένος πια να αλλάξει εκ νέου στρατηγική. Να εγκαταλείψει την αποποίηση και διάχυση ευθυνών που οδηγεί στη συγκάλυψη. Και να σταματήσει επιτέλους να κρύβει τους τέσσερις υπουργούς που διοίκησαν τα 4 τελευταία χρόνια το υπουργείο υποδομών. Και ιδίως τον κ. Καραμανλή που θα είναι εκ νέου υποψήφιος αλλά επιθυμεί να κριθεί κρυπτόμενος από τον ελληνικό λαό και από τις ευθύνες που τον βαραίνουν».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει απόσπασμα από τις δηλώσεις του κ. Πέτσα, στο οποίο αναφέρει: «Είναι από τις λίγες φορές που συμφωνώ με τον κ. Τσίπρα ότι η διάχυση ευθυνών, ένα τσουβάλιασμα ευθυνών, τελικά οδηγεί σε ατιμωρησία και συγκάλυψη, άρα εγώ επιμένω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί άμεσα και να υπάρξουν οι ευθύνες άμεσα δίκαια και ονομαστικά».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα