back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

24.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Indian Wells: Ανοίγουν το πρόγραμμα Σάκκαρη και Πλίσκοβα

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη θα ανοίξει το πρόγραμμα της Τρίτης στο Stadium 3 κόντρα στην πρώην Νο1 του κόσμου στις 20:00, Καρολίνα Πλίσκοβα.

Οι δύο τενίστριες θα αναμετρηθούν και πάλι μετά από λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα το τουρνουά του Ντουμπάι όπου η Τσέχα είχε κερδίσει εύκολα με 6-1, 6-2.

Ωστόσο, το πολύ μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό που θα ανοίξει την αυλαία στο κεντρικό court (20:00 GR) με τον αήττητο στις τελευταίες 16 αναμετρήσεις, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, να αντιμετωπίζει τον Αλεξάντρερ Ζβέρεφ που δείχνει να βρίσκει ρυθμό μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του τον περασμένο Ιούνιο στο Roland Garros.

Το μεγάλο αυτό παιχνίδι θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του κατόχου του τίτλου, Τέιλορ Φριτς κόντρα στον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς, ενώ αμέσως μετά θα παίξουν οι Πέτρα Κβίτοβα με την Τζέσικα Πεγκούλα.

Στο βραδινό πρόγραμμα ο περσινό ημιφιναλίστ και Νο1 του ταμπλό, Κάρλος Αλκαράθ θα αγωνιστεί απέναντι στον επικίνδυνο Βρετανό Τζακ Ντρέιπερ, με το πρόγραμμα στο κεντρικό court να κλείνει με την αναμέτρηση της Ίγκα Σφιόντεκ απέναντι στην Έμμα Ραντουκάνου.

Στο Stadium 2 ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα με την Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία θα ακολουθήσει αυτή της Κόκο Γκοφ με την Ρεμπέκα Πέτερσον, αλλά κι αυτή του φορμαρισμένου Τόμι Πολ, κόντρα στον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ.

Στο Stadium 3 τον αγώνα της Σάκκαρη με την Πλίσκοβα, θα ακολουθήσει αυτή της Μαρκέτα Βοντρουσόβα με την Καρολίνα Μούχοβα, με το πρόγραμμα να κλείνει το μεγάλο παιχνίδι του Γιανίκ Σίνερ με τον Σταν Βαβρίνκα.

πηγή-tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα