back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λόπεζ: “Ήθελα απλώς να προστατεύσω τον φίλο μου, τον Γιάννη”

Διαβάστε επίσης

Με τσιρότο στο σημείο του φρυδιού βγήκε ο Μπρουκ Λόπεζ από τον καβγά του με τον Τρέι Λάιλς στο φινάλε του αγώνα που έδωσαν οι Μπακς στο Σακραμέντο.

Σαν να βγήκε από ρινγκ εμφανίστηκε ο Μπρουκ Λόπεζ στ’ αποδυτήρια των Μπακς, καθώς είχε αποκομίσει μια πληγή στο φρύδι από τον καβγά με τον Λάιλς των Κινγκς και χρειάστηκε την περιποίηση του ιατρικού επιτελείου.

Μάλιστα τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους ο σέντερ του Μιλγουόκι τις έκανε με τσιρότο στο σημείο του τραύματος, εξηγώντας με ειλικρίνεια πως δεν θ’ άφηνε ποτέ μια τέτοια πρόκληση, απ’ οποιονδήποτε, αναπάντητη.

«Το παιχνίδι ήταν τελειωμένο, ο Γιάννης ντρίμπλαρε με την μπάλα περιμένοντας τη λήξη. Δεν ξέρω τι έκανε αυτός ο τύπος προκαλώντας τον Γιάννη, κάνοντας τόσα πολλά. Όπως είπα πριν, το παιχνίδι είχε ήδη τελειώσει. Ήθελα απλώς να πάω εκεί και να προστατεύσω τον φίλο μου. Κάποιες φορές στα παιχνίδια θα υπάρξει και ένταση.

Ο Γιάννης είναι τόσο καλός που εκνευρίζει τους αντιπάλους του. Όμως ποτέ δεν χάνει το μυαλό του, δεν προκαλεί, ούτε κάνει επίδειξη ισχύος. Απλά είναι τόσο προικισμένος, γι’ αυτό και ενοχλεί τους αντιπάλους. Αν, λοιπόν, ο καθένας αντιδρά κάνοντας μ@@@ες ή φτηνά χτυπήματα σαν αυτό του Λάιλς, εγώ δε θα γίνω βίαιος ούτε θα κάνω κάτι λάθος, αλλά θα βγω μπροστά για να προστατέψω τον δικό μου άνθρωπο και να δείξω σε οποιονδήποτε ότι τον υποστηρίζω και ότι δεν θα περάσουν έτσι τέτοιες συμπεριφορές», τόνισε ο σέντερ του Μιλγουόκι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα