back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η δικαίωση Γεωργίου απάντηση σε όσους «κερδοσκόπησαν» πολιτικά και κάλυψαν την κυβέρνηση Καραμανλή

Διαβάστε επίσης

Η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για τον Ανδρέα Γεωργίου «συνιστά μια ακόμη ηχηρή απάντηση κατά όσων ”κερδοσκόπησαν” πολιτικά καλύπτοντας τον πρωτοφανή δημοσιονομικό εκτροχιασμό της διετίας του 2008-2009 από την κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωσή του.

Όπως τονίζει: «Ο κ. Γεωργίου στοχοποιήθηκε τόσο από τη Νέα Δημοκρατία όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ πως τάχα ”φούσκωσε το έλλειμμα” για να εξυπηρετήσουν το αντιμνημονιακό τους δόγμα των ανέξοδων λύσεων των Ζαππείων και του ”ενός νόμου ενός άρθρου”».

Επιπλέον το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι η απόφαση του ΕΔΔΑ «εγείρει σημαντικά θέματα σε σχέση με το κράτος δικαίου και τη λειτουργία των θεσμών στη χώρα, καθώς το ΕΔΔΑ αναγνωρίζει ότι παραβιάστηκε το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη του ανθρώπου που αποκάλυψε τις παθογένειες που προκάλεσε στην ελληνική οικονομία η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας φτάνοντας τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας» και επισημαίνει: «Κατόπιν αυτού, είναι επιβεβλημένη η συμμόρφωση με την εν λόγω απόφαση του ΕΔΔΑ ενώπιον του Αρείου Πάγου».

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα