back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάκκαρη: “Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα comeback στην καριέρα μου”

Διαβάστε επίσης

H Μαρία Σάκκαρη φαντάζει ασταμάτητη στην Καλιφόρνια. Με μια νέα μεγάλη ανατροπή πέρασε στα ημιτελικά του Indian Wells για 2η σερί χρονιά, επικρατώντας της Πέτρα Κβίτοβα με 4-6, 7-5, 6-1 μετά από 2 ώρες και 16 λεπτά.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν απόλυτα ευχαριστημένη μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε:

«Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα comeback στην καριέρα μου, διότι όχι μόνο ήμουν πίσω με σετ και μπρέικ, αλλά με έκανε να παίζω σαν ερασιτέχνης στο πρώτο σετ. Έπαιζε πάρα πολύ καλά. Έπρεπε να προσπαθήσω να συγκεντρωθώ σε διαφορετικά πράγματα, να κοιτάξω στην άλλη πλευρά του φιλέ και να δω τι μπορώ να κάνω καλύτερα για να τη βάλω σε άβολη θέση. Νομίζω ότι πέτυχε, προσπάθησα να παίξω πιο δυνατά και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι χρειάζομαι πεντικιούρ, γιατί τα δάχτυλα μου έχουν ματώσει».

Όσον αφορά τη μάχη με τη Σαμπαλένκα δήλωσε: «Είναι διαφορετική παίκτρια σε σχέση με την προηγούμενη φορά που συναντηθήκαμε. Θα είναι δύσκολο, αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να βρω λύσεις. Δεν έχω παίξει το καλύτερό μου τένις ακόμα, αλλά είμαι στα ημιτελικά. Πνευματικά είμαι πολύ καλά και είμαι εδώ για να μείνω μέχρι το τέλος».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα