back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Α. Παπαδόπουλος: Σοσιαλδημοκρατική δύναμη ευθύνης το ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης

Για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη, τις ευθύνες και τις μετεκλογικές συνεργασίες, μίλησε στον Αθήνα 984 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας Ανδρέας Παπαδόπουλος, καλεσμένος της Σοφίας Μπερετάνου.

«Όταν μια κοινωνία υφίσταται ένα μεγάλο σοκ όπως αυτό το πολύνεκρο δυστύχημα, οι πολίτες φαίνεται ότι τηρούν στάση αναμονής με ορατό τον αντίκτυπο στα συστημικά κόμματα, εξ ου και όσα συμβαίνουν με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και άλλες παρατάξεις» ήταν το σχόλιό του.

Ως προς τις εκτιμήσεις για την οριστικοποίηση των τάσεων, παρέπεμψε στο προσεχές διάστημα γιατί όπως είπε «ακόμα και οι ειδικοί που μελετούν τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων δυσκολεύονται να δώσουν απαντήσεις». Ταυτόχρονα πρόσθεσε πως «το ΠΑΣΟΚ αποτελεί σοσιαλδημοκρατική δύναμη ευθύνης που όποτε είχε την ευθύνη της διακυβέρνησης οδήγησε τα πράγματα προς τα εμπρός και όχι στην οπισθοδρόμηση».

Σε ό,τι αφορά στη συζήτηση για τον επιμερισμό των ευθυνών σε σχέση με την σιδηροδρομική τραγωδία, τόνισε πως «όλα τα μεγάλα έργα υποδομών και ό,τι έγινε για τη βελτίωση του κράτους, έχουν τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ», κατονομάζοντας ενδεικτικά το ΑΣΕΠ, τη Διαύγεια και τις Ανεξάρτητες Αρχές, την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και το open.gov.

Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μετεκλογικές συνεργασίες με την επισήμανση ότι «όσο πιο δυνατή λαϊκή εντολή λάβει το ΠΑΣΟΚ τόσο ισχυρότερη θα είναι και η διαπραγματευτική μας δυνατότητα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα