back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Aποκλεισμός της Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη έπεσε πάνω στο «τείχος»… της Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία και επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-3) της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells.

Πολύ υψηλό αποδείχθηκε το εμπόδιο της Αρίνα Σαμπαλένκα για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν μπόρεσε πετύχει και δεύτερη διαδοχική πρόκριση στον τελικό του Indian Wells.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) από την Λευκορωσίδα (νο2 στον κόσμο), η οποία κάνοντας τρία break στο πρώτο σετ έφτασε πολύ εύκολα στο 1-0 (6-2) και με τη ψυχολογία στα ύψη δεν είχε κανένα πρόβλημα στη συνέχεια για να γίνει η πρώτη φιναλίστ του μεγάλου τελικού.

Η κάτοχος του Australian Open προηγήθηκε πολύ γρήγορα και στο δεύτερο σετ με 2-0, αλλά η Σάκκαρη έκανε αμέσως break και μείωσε σε 2-1, σφίγγοντας τη γροθιά της κι ελπίζοντας σε αλλαγή του σκηνικού.

Παρά το γεγονός πως ισοφάρισε κρατώντας το σερβίς της, το σετ στη συνέχειά του είχε σχεδόν την ίδια κατάληξη με το πρώτο. Η Λευκορωσίδα πήρε τρία διαδοχικά game, προηγήθηκε με 5-2 και παρότι η Σάκκαρη μείωσε σε 5-3 δεν είχε κανένα πρόβλημα στο δικό της σερβίς να κλείσει τον αγώνα με 6-3 σε 83 λεπτά.

Με τη σημερινή της νίκη η Σαμπαλένκα έκανε το 5-3 στα H2H απέναντι στην Σπαρτιάτισα, εκμεταλλευόμενη σε μεγάλο βαθμό το σερβίς της, κάτι που δεν είχε σε καθόλου καλή βραδιά η Σάκκαρη.

Αντίπαλος της Σαμπαλένκα θα είναι η νικήτρια του ζευγαριού που ακολουθεί ανάμεσα στην Ίγκα Σβιάτεκ και στην Έλενα Ριμπάκινα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα