back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 12:00

Διαβάστε επίσης

Ανταλλαγή απόψεων με πολίτες έχει σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μαζί με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, επισκέπτονται το Μαρούσι και περιοδεύουν στην τοπική αγορά.

Συνέρχεται σήμερα, για πρώτη φορά, το Συντονιστικό Κέντρο Ασφάλειας Σιδηροδρόμων, προκειμένου να υπάρξει συντονισμός όλων των δράσεων που αφορούν στη συντήρηση και αναβάθμιση των υποδομών ασφαλείας. Συμμετέχουν ο υπουργός Επικρατείας αρμόδιος για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, εκπρόσωποι του ΟΣΕ, του πυροσβεστικού σώματος, της ΕΛΑΣ, του ΕΚΑΒ και της Hellenic Train.

Επιστολή προς την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία συνεδριάζει σήμερα και την Επιτροπή Δεοντολογίας έστειλε ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που του αναλογεί για τις ενέργειες που οδήγησαν στην παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας και μιλά για λάθος χειρισμούς και εκατέρωθεν παρεξηγήσεις.

Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού που φέρεται να ενέχεται σε απόπειρα βιασμού και επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος 19χρονης, η οποία νοσηλεύεται, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι χθες τα ξημερώματα την πλησίασε ο συλληφθείς στην περιοχή της Τούμπας και με τη χρήση σωματικής βίας επιχείρησε να τη βιάσει και να αφαιρέσει το σακίδιο της.

Δωρεάν προγράμματα κολύμβησης και ειδικής εκγύμνασης για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία διοργανώνει και αυτή τη χρονιά ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Περήφανος για το πρόγραμμα δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, καθώς όπως σημειώνει “όποιος έχει ένα άτομο με αναπηρία, ιδιαίτερα παιδί, στο οικογενειακό ή φιλικό του περιβάλλον καταλαβαίνει τη σημασία του”. Ήδη, τα δημοτικά κολυμβητήρια, σε Γουδή, Σεράφειο, Κολοκυνθού και Γκράβα, καθώς και το Γυμναστήριο Αθηνών «Ιωάννης Φωκιανός», ξεκίνησαν να υποδέχονται άτομα με αναπηρίες που ενδιαφέρονται για κολύμπι και γυμναστική. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, στον ιστότοπο του σταθμού μας athina984.gr.

Τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους παραλαμβάνουν και σήμερα ως τις 8 το βράδυ, εδώ από την Τεχνόπολη στο Γκάζι, οι 19.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος στον αυριανό 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τις παράλληλες διαδρομές του. Το υλικό παραδίδεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων, που λειτουργεί στην αθλητική έκθεση Half Marathon EXPO της διοργάνωσης, που εστιάζει στην δρομική κοινότητα και τις ανάγκες της.

Στην αθλητική επικαιρότητα… Πρεμιέρα σήμερα για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Στις 5 παίζουν: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός. Πέντε και μισή: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Επτά και μισή: Ατρόμητος – Ιωνικός και στις 9: Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα.

Και ο καιρός

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αττική. Θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα