back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

“Η καλύτερη δικαίωση των θυμάτων στα Τέμπη, είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτέ στην χώρα μας” τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μαρούσι και έστειλε το μήνυμα ότι “όλοι μαζί θα πάμε μπροστά, παρά τις δυσκολίες, να αλλάξουμε εκείνη την Ελλάδα που έρχεται από το παρελθόν και μας πληγώνει”.

«Την Τετάρτη θα οριστεί το πλαίσιο για την εκκίνηση του σιδηροδρόμου» επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μετά την πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Κέντρου Ασφαλείας Σιδηροδρόμων.
«Στόχος μας είναι να αναβαθμιστεί η εμπιστοσύνη του κοινού στις μετακινήσεις», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης.

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της επιστολής που απέστειλε, ο βουλευτής Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που του αναλογεί για τις ενέργειες που οδήγησαν στην παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας και μιλά για λάθος χειρισμούς και εκατέρωθεν παρεξηγήσεις.

Ο Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος είναι ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από ομόφωνη απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ).

Δωρεάν προγράμματα κολύμβησης και ειδικής εκγύμνασης για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία διοργανώνει και αυτή τη χρονιά ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Περήφανος για το πρόγραμμα δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, καθώς όπως σημειώνει “όποιος έχει ένα άτομο με αναπηρία, ιδιαίτερα παιδί, στο οικογενειακό ή φιλικό του περιβάλλον καταλαβαίνει τη σημασία του”. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, στον ιστότοπο του σταθμού μας athina984.gr.

Τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους παραλαμβάνουν και σήμερα ως τις 8 το βράδυ, εδώ από την Τεχνόπολη στο Γκάζι, οι 19.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος στον αυριανό 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τις παράλληλες διαδρομές του. Το υλικό παραδίδεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων, που λειτουργεί στην αθλητική έκθεση Half Marathon EXPO της διοργάνωσης, που εστιάζει στην δρομική κοινότητα και τις ανάγκες της.

Στην αθλητική επικαιρότητα… Πρεμιέρα σήμερα για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ. Στις 5 παίζουν: Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός. Πέντε και μισή: ΟΦΗ – Λεβαδειακός. Επτά και μισή: Ατρόμητος – Ιωνικός και στις 9: Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα.

Και ο καιρός

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αττική. Θερμοκρασία έως 15 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα