back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

«Την ερχόμενη Τετάρτη θα οριστεί το πλαίσιο για την εκκίνηση του σιδηροδρόμου» επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης μετά την πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Κέντρου Ασφαλείας Σιδηροδρόμων. Ανέφερε επίσης ότι ανά πενθήμερο θα προστίθενται γραμμές, έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης ανάπτυξη σε περίπου είκοσι πέντε μέρες, πριν από το Πάσχα.
«Στόχος μας είναι να αναβαθμιστεί η εμπιστοσύνη του κοινού στις μετακινήσεις», τόνισε ο κ. Γεραπετρίτης.

“Η καλύτερη δικαίωση των θυμάτων στα Τέμπη, είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτέ στην χώρα μας” τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Μαρούσι και έστειλε το μήνυμα ότι “όλοι μαζί θα πάμε μπροστά, παρά τις δυσκολίες, να αλλάξουμε εκείνη την Ελλάδα που έρχεται από το παρελθόν και μας πληγώνει”.

Τραγική χαρακτήρισε τη διαχείριση της τραγωδίας στα Τέμπη από την κυβέρνηση , ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «από την πρώτη στιγμή προέταξε το ψέμα, την επικοινωνία, τη δικαιολογία»

Η προστασία της ζωής των πολιτών είναι υπέρτατο χρέος και δεν μπορεί να λογίζεται ως «θυσία» για να κάνουν οι εκάστοτε κυβερνώντες τα αυτονόητα, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

«Είναι πρόκληση και προσβολή ο θάνατος των 57 ανθρώπων στα Τέμπη να βαφτίζεται “θυσία”, έγκλημα ήταν στον βωμό του κέρδους και με ενόχους όλους εκείνους που υπηρέτησαν αυτές τις πολιτικές, αναφέρει σε σχόλιο του το ΚΚΕ

Παράθυρο για επανένταξη του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την επιστολή του κ. Πολάκη όπου αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που του αναλογεί για τις ενέργειες που οδήγησαν στην παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η εξέλιξη μπορεί να επανεξεταστεί η απόφαση που έχει ληφθεί και εφόσον υπάρχει δέσμευση ότι δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα.

Ο Αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος είναι ο νέος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από ομόφωνη απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ).

Στην αντεπίθεση περνά ο επίτιμος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., στρατηγός ε.α. Κωνσταντίνος Σκούμας ό οποίος με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι στις τελευταίες κρίσεις αγνοήθηκαν οι, υπηρεσιακά τεκμηριωμένες, αντιρρήσεις του για πρόσωπα σε μια πρωτοφανή απαξίωση του θεσμικού ρόλου του Αρχηγού και επομένως δεν θα αναλάβω ευθύνες του πολιτικού μου προϊσταμένου, ούτε θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα κανενός» σημειώνει ο κ. Σκούμας.

Στις ΗΠΑ. Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι αναμένει να συλληφθεί την Τρίτη σε σχέση με μια έρευνα που διεξάγεται στη Νέα Υόρκη για τον φερόμενο χρηματισμό της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς από τον ίδιο και κάλεσε τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν.

Δωρεάν προγράμματα κολύμβησης και ειδικής εκγύμνασης για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία διοργανώνει και αυτή τη χρονιά ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Περήφανος για το πρόγραμμα δηλώνει ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, καθώς όπως σημειώνει “όποιος έχει ένα άτομο με αναπηρία, ιδιαίτερα παιδί, στο οικογενειακό ή φιλικό του περιβάλλον καταλαβαίνει τη σημασία του”. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, στον ιστότοπο του σταθμού μας athina984.gr.

Τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους παραλαμβάνουν και σήμερα ως τις 8 το βράδυ, εδώ από την Τεχνόπολη στο Γκάζι, οι 19.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος στον αυριανό 11ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τις παράλληλες διαδρομές του. Το υλικό παραδίδεται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων, που λειτουργεί στην αθλητική έκθεση Half Marathon EXPO της διοργάνωσης, που εστιάζει στην δρομική κοινότητα και τις ανάγκες της.

Στην αθλητική επικαιρότητα…

Πρεμιέρα σήμερα για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός. 1-0 στο ημίχρονο

ΟΦΗ – Λεβαδειακός. 0-0 στο 30΄

Επτά και μισή: Ατρόμητος – Ιωνικός και

στις 9: Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα.

Και ο καιρός

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες για αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα