back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

19 χιλιάδες δρομείς δήλωσαν συμμετοχή στις τρεις διαδρομές του αυριανού 11ου ημιμαραθώνιου της Αθήνας, ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη. Η εκκίνηση της ημιμαραθώνιας διαδρομής θα δοθεί στις εννέα το πρωί από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Σταδιακά θα γίνεται η εκκίνηση των υπόλοιπων διαδρομών. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, σε σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων και ποδηλάτων θα προχωρά η τροχαία από τις επτά το πρωί έως τη μια και μισή μετά το μεσημέρι. Επίσης με απόφαση του Ο.Α.Σ.Α από τις πέντε το πρωί μέχρι το πέρας των αγώνων θα τροποποιούνται τα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ σύμφωνα με τις υποδείξεις της τροχαίας.

Από την Τετάρτη 22 Μαρτίου θα επανεκκινήσουν σταδιακά οι σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, με πολλαπλές δικλείδες ασφαλείας και αυστηροποιημένο πλαίσιο λειτουργίας. Κατ αρχάς θα τεθεί σε λειτουργία η γραμμή Αθήνα – Χαλκίδα – Αεροδρόμιο ενώ το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα επανεκκινήσει στις αρχές Απριλίου. Σύμφωνα με όσα είπε ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης του Συντονιστικού Κέντρου Ασφαλείας Σιδηροδρόμων, έως ότου ολοκληρωθεί το σύστημα τηλεδιοίκησης τα τραίνα θα κυκλοφορούν με μειωμένα δρομολόγια, με μια μόνο αμαξοστοιχία κάθε φορά σε διάβαση σήραγγας και επιτήρηση μέσω  ηλεκτρονικών καμερών. 

Την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια στου ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ομόφωνα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, μετά από σχετική εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποδέχθηκε την επιστολή μεταμέλειας του αντάρτη βουλευτή υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα διαγραφών και προγραφών.. 

Άμεση ήταν η δημόσια τοποθέτηση δικαίωσης του Παύλου Πολάκη: ‘’ «Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι” έγραψε μεταξύ άλλων αναρτώντας μια κοινή φωτογραφία του με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ακολούθησε μπαράζ σχολίων και ανταπαντήσεων 

‘’Αποδείχθηκε  για άλλη μια φορά, ότι ο «πολακισμός» είναι ταυτισμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η ΝΔ κάνοντας λόγο για άλλη μία κωλοτούμπα Τσίπρα..   

Η Ν.Δ επιλέγει τον δρόμο της επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που 57 νεκροί, απαιτούν την αλήθεια. Είναι φανερό ότι επιδιώκει τον αποπροσανατολισμό από τις τραγικές ευθύνες τεσσάρων χρόνων διακυβέρνησής της’’ απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ 

‘’Περιμένουμε από τους κ.κ. Τσίπρα και Σπίρτζη την αυτοκριτική τους για τις δικές τους τεράστιες ευθύνες στην διαχείριση του ελληνικού σιδηροδρόμου στην περίοδο 2015-2019», σχολίασε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, με ανάρτησή του στο facebook.. . 

Καυστικό ήταν το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: ‘’η δήθεν μετριοπαθής στροφή του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα λήγει άδοξα, ’ ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωση του.   

Συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους της κατοικίας του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή έγραψαν νωρίτερα μέλη του Ρουβίκωνα.  

Μαζικές κινητοποιήσεις σήμερα στην Πορτογαλία, με τους διαδηλωτές να απαιτούν αυξήσεις μισθών και μέτρα για την αντιμετώπιση του υψηλού κόστους διαβίωσης. 

Μετά από πολυήμερες βίαιες διαδηλώσεις στη Γαλλία με αιχμή την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης στα 64 έτη, η αστυνομία του Παρισιού απαγόρευσε τις μαζικές συγκεντρώσεις στα Ηλύσια Πεδία και την Πλας ντε λα Κονκόρντ ‘’λόγω του σοβαρού κινδύνου διατάραξης της τάξης και της δημόσιας ασφάλειας’’ όπως ανέφερε η ανακοίνωση, διευκρινίζοντας ότι τα πρόσωπα που θα επιχειρήσουν να συγκεντρωθούν στις συγκεκριμένες περιοχές θα απομακρύνονται συστηματικά από τις δυνάμεις ασφαλείας’’.  

Σεισμός μεγέθους 6,7 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε στον Ισημερινό και το Βόρειο Περού.. 4εις τουλάχιστον άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, πολλές ζημιές υπέστησαν δημόσιες υποδομές και ιδιωτικά κτίρια.  

Με μία σπουδαία εμφάνιση ο αθλητής της πάλης Γιώργος Κουγιουμτσίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης Κ23. 

Το χάλκινο μετάλλιο ξιφασκίας στο παγκόσμιο κύπελλο του Σιντ Νικλας του Βελγίου κατέκτησε η Δώρα Γκουντούρα.  

Στην αθλητική επικαιρότητα… Πρεμιέρα σήμερα για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ.  

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός. 2 – 1 

ΟΦΗ – Λεβαδειακός. 1 – 1  

Ατρόμητος – Ιωνικός: 2 – 0  

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα:….  2-0 

Τα play off ξεκινούν αύριο με τα παιχνίδια: 

05.30 ΒόλοςΟλυμπιακός 

07.00 Άρης – ΠΑΟΚ 

09.30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 

Και ο καιρός 

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αύριο στην Αττική. Θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα