back to top
18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επιστολή – «συγγνώμη» του Π. Πολάκη προς τον Α. Τσίπρα

Διαβάστε επίσης

Επιστολή προς τον Α. Τσίπρα, αλλά και τα όργανα του κόμματος, όπου αναγνωρίζει το λάθος του για το περιεχόμενο των πρόσφατων αναρτήσεων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε ο Π. Πολακης εν όψει και της επικείμενης συνεδρίασης της επιτροπής δεοντολογίας, όπου έχει παραπεμφθεί με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Σε ό,τι αφορά την ανάρτησή μου σχετικά με τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, παρά το ότι αποτέλεσε αντίδραση στην δικαιολογημένη έκπληξη που μου προκάλεσε η ανακοίνωση του γραφείου τύπου, αναγνωρίζω εντούτοις ότι αποτέλεσε αστοχία, καθώς υπάρχουν κομματικά ζητήματα που δεν πρέπει να συζητούνται στη δημόσια σφαίρα, αλλά να επιλύονται εντός των Οργάνων του κόμματος” αναφέρει και προσθέτει: “Σχετικά δε με την επίμαχη ανάρτηση η οποία οδήγησε στην παραπομπή μου στην Επιτροπή δεοντολογίας, δηλώνω ότι επ’ ουδενί αποτελούσε απάντηση σε προηγούμενη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, την οποία άλλωστε μέχρι να δημιουργηθεί θέμα, δεν είχα καν διαβάσει”.

Όπως εξηγεί “Με την ανάρτηση μου εξέφρασα, ίσως με υπερβολική ένταση, απόψεις τις οποίες από καιρό έχω διατυπώσει δημόσια και που οι περισσότερες αποτελούν προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ”. Ο Π. Πολάκης τονίζει ακόμη πως “δεν είχα καμία πρόθεση (όπως οι πρόθυμες γραφίδες των συστημικών ΜΜΕ έσπευσαν υποβολιμαία να υποστηρίξουν) να αμφισβητήσω τον Αλεξη Τσιπρα, τον οποίο στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις από το 2012 και συνεχίζω να στηρίζω στη μάχη για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη τόπος”.

Γιώργος Κατσίγιαννης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα