back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 10:00

Διαβάστε επίσης

Χιλιάδες οι δρομείς στο κέντρο της Αθήνας, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9 το πρωί, ο 11ος Ημιμαραθώνιος. Νωρίτερα ξεκίνησε και το Family Run, ο αγώνας παιδιών με τους συνοδούς τους και εκκρεμεί η εκκίνηση του αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

“Ο ελληνικός κλάδος δεν επηρεάζεται καθόλου από τις τελευταίες εξελίξεις στο αμερικανικό χρηματοπιστωτικό σύστημα” δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής, ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας και σημειώνει ότι “και η έκθεση των ευρωπαϊκών τραπεζών είναι εξαιρετικά περιορισμένη”. Όπως διευκρινίζει ο κ. Στουρνάρας, “οι τράπεζες που κατέρρευσαν στις ΗΠΑ αποτελούν ιδιάζουσες περιπτώσεις που όμοιές τους δεν υπάρχουν στην Ευρώπη. Τα ευρωπαϊκά stress tests θα εντόπιζαν άμεσα τα αποκαλυφθέντα προβλήματα και δεν θα επέτρεπαν να φθάσουμε σε αυτό το σημείο” καταλήγει ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.

Ξεκινά άμεσα ο προσεισμικός έλεγχος των δημόσιων κτιρίων, καθώς σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να κατατεθεί σχετική νομοθετική ρύθμιση. Προτεραιότητα θα δοθεί σε σχολεία και νοσοκομεία, τα οποία εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 20.000. Θα ακολουθήσει ο έλεγχος σε άλλα δημόσια κτίρια, που υπολογίζονται σε 35 με 45 χιλιάδες.

«Ημέρες Καριέρας στον Τουρισμό» και σήμερα στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Ως τις 6 το απόγευμα, άτομα που αναζητούν εργασία και ενδιαφέρονται για τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, μπορούν να έχουν απευθείας συνομιλίες με εκπροσώπους επιχειρήσεων, που αναζητούν προσωπικό.

Στην αθλητική επικαιρότητα…

Πρεμιέρα σήμερα για τα Play Off της Σούπερ Λιγκ. Στις 5 και μισή παίζουν: Βόλος – Ολυμπιακός. Στις 7: Άρης – ΠΑΟΚ και Στις 9 και μισή: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Και ο καιρός

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Αττική. Θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα