back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μ. Παπαδόπουλος: Η κυβέρνηση θα στηρίξει με κάθε τρόπο την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

Διαβάστε επίσης

«Tο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα ενισχύσει με κάθε τρόπο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων» τόνισε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος στη διάρκεια σύσκεψης εργασίας την Τρίτη με αντικείμενο την ενίσχυση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει ανακύψει με την Υψηλή Γέφυρα Σερβίων.

Στη σύσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου εκφράστηκε η βούληση να εξαντληθεί κάθε μέσο προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια της Περιφέρειας να καλύψει άμεσα τις απαιτούμενες διαδικασίες ώστε να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της Γέφυρας, η λειτουργία της οποίας έχει εξαιρετική σημασία όχι μόνο για την τοπική κοινωνία, αλλά και την εθνική οικονομία.

«Η Κυβέρνηση θα στηρίξει με κάθε τρόπο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η οποία έχει και την αρμοδιότητα για την εκπόνηση μελετών και την υλοποίηση των έργων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που έχουν διαπιστωθεί στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων με σκοπό να βρεθεί, το συντομότερο δυνατόν, η καλύτερη και ταχύτερη λύση για την αποκατάσταση της λειτουργίας της γέφυρας με απόλυτη ασφάλεια» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδόπουλος.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα