back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Vinyl Market επιστρέφει στην Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Την τιμητική του έχει το βινύλιο από τις 7 Απριλίου έως και τις 9 του μηνός στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου ανοίγει τις πόρτες του το Vinyl Market στο καθιερωμένο ραντεβού με το κοινό.

Το Vinyl Market επιστρέφει ανανεωμένο με συλλογές δίσκων, συλλεκτικά κομμάτια, φρέσκες κυκλοφορίες και με πολλά άλλα μουσικά εκθέματα. Δίσκοι rock, soul, jazz, blues, latin, ethnic από όλη τη γκάμα της μουσικής, περιμένουν να τους ακούσετε και να τους επιλέξετε.

Και επειδή η μουσική βρίσκεται στο dna του event, στα decks του Vinyl Market θα ανεβούν γνωστοί DJ’s σε μια μοναδική ανοιχτή γιορτή του βινυλίου στην Τεχνόπολη!

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Aντώνης Σιακφάς μιλώντας στον Αθήνα 984 και στη Μαργαρίτα Μυτιληναίου έδωσε τον τόνο…«Είμαστε στην Τεχνόπολη κι ετοιμαζόμαστε… οι πόρτες σήμερα θα είναι ανοιχτές από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Εδώ έχουμε όλα τα είδη της μουσικής και μια άκρως ανεβαστική ατμόσφαιρα που θέλουμε να πιστεύουμε πως  καθηλώνει τους επισκέπτες».

Παρασκευή απόγευμα από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 το βράδυ και Σαββατοκύριακο από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 22:00

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα