back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Απόλλων Σμύρνης: Για το +2 και την ιστορική πρόκριση στον τελικό

Διαβάστε επίσης

Αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερο πρόκληση -αλλά και τη μεγαλύτερη ευκαιρία- της ιστορίας του βρίσκεται ο Απόλλων Σμύρνης, που απέχει ένα βήμα από την πρόκριση στον τελικό μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του συλλόγου υποδέχεται (22/3, 20:00) στο Σεράφειο κολυμβητήριο την Τενερίφε Ετσεϊδε, στον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Challenger Cup, και επιζητά νίκη με διαφορά δύο τερμάτων, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον -διπλό- τελικό της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Στο πρώτο παιχνίδι, που έγινε πριν 20 ημέρες στα Κανάρια Νησιά, η ισπανική ομάδα επικράτησε 11-10, χάρη σε ένα πέναλτι του πολύπειρου Αλμπερτ Εσπανιόλ στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η «αμφίβια ταξιαρχία» δεν έκανε ιδιαίτερα καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς, ιδίως αμυντικά, αλλά ακόμη κι έτσι θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο Νίκος Δεληγιάννης περιμένει μεγαλύτερο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης από τους παίκτες του και, εφόσον συμβεί αυτό, ο Απόλλων με τη βοήθεια και των φιλάθλων του μπορεί να φτάσει στο πολυπόθητο +2, αφού ποιοτικά είναι ανώτερη ομάδα από την Τενερίφε.

Αν ο αγώνας τελειώσει με νίκη και διαφορά ενός γκολ, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Φυσικά, αν οι Ισπανοί νικήσουν ή πάρουν ισοπαλία, θα πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τον τελικό.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα