back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Για εθνικό τραύμα έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, Νικος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ και τον Απόστολο Μαγγηριάδη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ΝΔ έχουν δώσει 7 παρατάσεις στη σύμβαση 717 για την τηλεδιοίκηση, δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης επισημαίνοντας οτι υπάρχει ευθύνη και απο τους δυο σε αυτή τη σύμβαση. Εγκάλεσε την κυβέρνηση για πελατειακό κράτος και κομματικό ρουσφέτι αναφερόμενος στην περίπτωση του προφυλακισμένου σταθμάρχη.

Με μειωμένα δρομολόγια, χαμηλότερες ταχύτητες, μικρές καθυστερήσεις, αυξημένα μέτρα ασφαλείας και μουδιασμένους επιβάτες κύλησε η πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας των τρένων και του προαστιακού, 22 ημέρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.Στόχος, να προστίθενται γραμμές ανά πενθήμερο, έτσι ώστε να υπάρξει πλήρης ανάπτυξη των δρομολογίων, μέχρι το Πάσχα.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν αύριο από τις 6 το πρωί οι οδηγοί Ταξί με απόφαση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών. Στις 11 προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη λεωφόρο Καβάλας και ακολούθως πορεία προς το Υπουργείο Μεταφορών.

Νέα αύξηση 0,25% για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Το βασικό επιτόκιο διαμορφώνεται πλέον στο εύρος 4,75% έως 5%, στο υψηλότερο επίπεδο από το 2006, ενώ αξιωματούχοι της Fed θεωρούν πως θα αυξηθεί περαιτέρω τους επόμενους μήνες.

Την πλήρη δέσμευση της Federal Reserve να επαναφέρει τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ στον στόχο του 2% επανέλαβε ο πρόεδρος της αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας, Τζερόμ Πάουελ.

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο, στην Ηλιούπολη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού πέντε ανηλίκων κοριτσιών από 12 έως 16 ετών. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Παρασκευή οπότε αμέσως μετά ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σούνακ, απέστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας Νικήτας, με την οποία ζητά την επιστροφή στην Αθήνα των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Καλάσνικοφ, πιστόλι, κυνηγετικά όπλα, σιγαστήρες, διόπτρες, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, κιάλια νυχτερινής όρασης και ποσότητα πυρίτιδας εντοπίστηκαν σε σπίτι στη Φθιώτιδα – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Καλάσνικοφ, πιστόλι, κυνηγετικά όπλα, σιγαστήρες, διόπτρες, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, κιάλια νυχτερινής όρασης και ποσότητα πυρίτιδας εντοπίστηκαν σε σπίτι στη Φθιώτιδα – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Ολοκληρώθηκε η εξέτασή του Μπορις Τζονσον, πρώην πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου από την Επιτροπή Ασυλίας της Βουλής των Κοινοτήτων. Για πάνω από τρεις ώρες η Επιτροπή εξέταζε τον κ Τζονσον για να διαπιστώσει αν έλεγε αλήθεια στο κοινοβούλιο τον Δεκέμβριο του 2021 που υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως τα λεγόμενα «κορονοπάρτι» της Ντάουνινγκ Στριτ, που πραγματοποιήθηκαν εν μέσω πανδημίας, «παραβίαζαν τους κανόνες» που είχε επιβάλει η κυβέρνησή του. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται το πόρισμα της Επιτροπής.

Με προορισμό το Γιβραλτάρ αναχωρεί αύριο το πρωί η αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για τον αγώνα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας την Παρασκευή στο πλαίσιο των προκριματικών για το EURO 2024.
Μοναδικό πρόβλημα είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πόδι.

Καιρός

Γενικά αίθριος ο καιρός, αύριο, στην Αττική, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου – 13 βαθμοί, αυτήν την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ, στο Γκάζι.

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα